Cocoon | Eilersen

Cocoon er inspireret af silkesommerfuglens puppe. Her kan du forpuppe dig i et pudeunivers med 100% individuelt og fleksibelt niveau af komfort.
Individualisme og mangfoldighed har været efterspurgt i mange år. Nogle vil flyde. Andre vil sidde. Ofte er en sofa enten-eller, men sådan er det ikke med Cocoon. Her får du et overflødighedshorn af både-og. I dit trygge og solide pubbehylster har du en gigantisk legetøjskasse med trekantede puder, lændepøller, hovedpuder, armstøtter, nakkepøller – ja puder i alskens størrelser og former. Cocoon giver dig støtte hele vejen rundt. Først og fremmest med sin høje ryg, men også via sæderne, der er  Eilersens velkendte duntop og derfor giver spændstighed og blødhed på samme tid. Tip til en ekstra streng at spille på, når du designer din Cocoon: Køb puder og elementer i forskellige stofdesigns, når du styler din sofa. Så får du en helt unik puppe. Kontakt os for at høre nærmere om denne fantastiske sofa.

Cocoon_sofa_340x106_cm_fabric_Mario_Sirtori_envir_025803 Modern-Sectional-Sofa-Design-from-Eilersen-Cocoon stuelounge_01